hero

Zdravje ZAME

Pravi naslov za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas in v vseh pogledih skrbite za dobro počutje. Na voljo so vam različne vadbe, športni izzivi in vsebine ter namigi o zdravem in aktivnem življenju. Lahko jih pregledujete na spletni strani, še več pa jih najdete v mobilni aplikaciji ZAME.  

Najpomembnejše pri zdravju? Kako ga vsak dan ohraniti.


Zato vam bomo z aktivnostmi programa prednosti Generali ZAME pomagali, da boste lažje ohranjali dobro počutje navkljub oviram, ki jih prinaša vsakdan sodobnega življenja. 

Pri tem je najbolj pomembno, da najprej prisluhnete svojemu telesu, mi pa vam bomo svetovali s praktičnimi namigi za miganje tako med tednom kot tudi pri pripravi na večje športne dogodke. In seveda z ugodnostmi poskrbeli za pravo motivacijo.

Za dobro voljo tudi med potenjem pa bomo poskrbeti z najrazličnejšimi izzivi različnih stopenj zahtevnosti - tudi z našimi ambasadorji. Verjamemo namreč, da je uživanje v vsemu, kar vodi do zdravja, ključnega pomena. 
 

Postavite v ospredje lastno dobro počutje

Glavno je, da se namesto na podiranje svetovnih rekordov osredotočate predvsem na lastno dobro počutje. 

Vsebine lahko spremljate na naši spletni strani, za najboljšo izkušnjo pa vam priporočamo uporabo mobilne aplikacije Generali ZAME. Z njo boste imeli na dlani koristne nasvete za še lažje nabiranje točk, ki jih boste lahko spreminjali v prednosti povsem po vaše.
Prenesite si aplikacijo

Zdravi namigi

Na voljo je nova aplikacija Generali ZAME

Boljše življenje

Na voljo je nova aplikacija Generali ZAME

Obveščamo vas, da smo prenovili mobilno aplikacijo Generali ZAME. Aplikacija je oblikovno in vsebinsko posodobljena in nudi nekaj novosti.

Varnostni nasveti za kolesarjenje z električnimi kolesi

Kolesarjenje

Varnostni nasveti za kolesarjenje z električnimi kolesi

Električna kolesa, znana tudi kot e-kolesa, so trenutno zelo priljubljena. Kolesarjenje s pomočjo motorja oz. baterije je postalo tudi dostopnejše kot kdaj koli prej in tako odprlo nove dimenzije kolesarjenja, saj so posamezniki dobili dodatno spodbudo za vožnjo v službo in aktivacijo v prostem času.

Turno kolesarstvo vse bolj priljubljeno – in znova na obzorju STKP

Kolesarjenje

Turno kolesarstvo vse bolj priljubljeno – in znova na obzorju STKP

Slovenska turnokolesarska pot je eden najobsežnejših projektov PZS v zadnjem času, načrtovali pa smo jo s podobnimi motivi kot Slovensko planinsko pot

Štirje cool recepti za štiri najbolj cool malice

Prehrana

Štirje cool recepti za štiri najbolj cool malice

Čeprav so pogosto primeri, da zaradi pomanjkanja časa ljudje v službi jemo nezdravo, pa ni nobenega razloga, da bi pri teh navadah vztrajali. Tudi v službi lahko jeste zdravo in hranljivo, če le ne iščete najhitrejših rešitev.

5 idej za zdrav krožnik

Prehrana

5 idej za zdrav krožnik

V nadaljevanju najdete 5 konkretnih predlogov, s katerimi lahko začnete svojo pot zdravo pripravljenih obrokov. Seveda pa je zelo dobrodošlo, da v nadaljevanju preizkusite tudi svoje ideje in izoblikujete svoj lastni uravnoteženi krožnik po svojem okusu. Pa dober tek želimo.

5 korakov do obvladovanja stresa

Stres

5 korakov do obvladovanja stresa

Stres vpliva na naše telesne občutke, misli, čustva in vedenje. Mnogi tega dejstva ne vedo ali pa sami pri sebi tega ne zaznavajo, zato je zavedanje in prepoznavanje simptomov toliko bolj pomembno.

Popoln družinski izlet v Arboretumu Volčji Potok

Vikend izleti

Popoln družinski izlet v Arboretumu Volčji Potok

Ni lepšega kot čas, ki ga preživimo s svojo družino. Še posebej, če se skupaj odpravimo nekam v naravo. Mi zato že nekaj let vikende namenjamo družinskim izletom po Sloveniji, saj radi skupaj odkrivamo prelepe kotičke naše domovine, v nekatere pa se vedno znova tudi vračamo. En izmed takih je Arboretum Volčji Potok.

Pogosto na bolniški zaradi stresa

Stres

Pogosto na bolniški zaradi stresa

Kadar govorimo o poklicnih boleznih ali poškodbah pri delu, najprej pomislite na take, ki so najbolj logično povezane z delovnim mestom.

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Prenovljena mobilna aplikacija

Generali ZAME v vašem žepu, na voljo kjerkoli in kadarkoli. Zagotovite si hiter dostop do vseh ugodnosti, ki vam pripadajo. Pregled že zahtevanih kuponov, podroben pregled Generali točk, album obiskov Klopc ljubezni, ...

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.