hero

Zdravje ZAME

Pravi naslov za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas in v vseh pogledih skrbite za dobro počutje.

USTANOVITELJ STAVBNE IN BIVALNE BIOLOGIJE V SLOVENIJI

Igor Šajn

Igor Šajn je ustanovitelj, strokovnjak in predavatelj na področju stavbne in bivalne biologije, kar pomeni, da se ukvarja s problematiko sodobnega bivalnega okolja.

Že nekaj let se z javnimi pozivi bori za odstranitev brezžične tehnologije v prvi vrsti iz porodnišnic in drugih zdravstvenih ustanov, vrtcev, šol, domov za ostarele ter tudi drugih javnih ustanov, kjer brezžična tehnologija ni nujno potrebna.

RAPER IN VEČNI OPTIMIST

Rok Terkaj – Trkaj

Mojster rimanih besed, romar in diplomiran teolog, ki v hipu poskrbi za dobro voljo in (bolj ali manj opazno) pozibavanje telesa. Njegov nalezljivi optimizem vam skupaj z dobro voljo takoj zleze pod kožo in hitro ugotovite, da je življenje res lepo.

Če je kdo idealen ambasador za izzive ZAME, je to nedvomno Trkaj. Tudi letos bo poskrbel, da vam pri ohranjanju zdravega in aktivnega življenjskega sloga ne bo dolgčas!

ogled člankov >

LICENCIRANA PREHRANSKA SVETOVALKA

Lucija Volčanšek - FitLucija

FitLucija vam pomaga urediti prehrano in usvojiti zdrave prehranske navade. Ekstremi po njenih izkušnjah nikoli niso vodili do trajnih rezultatov, zato na njenih jedilnikih ni nepotrebnega izključevanja celih skupin živil ali prepovedovanja sladic. Njen in naš cilj je, da jeste na način, ki je za vas dolgoročno vzdržen.

Razveselili vas bomo z Lucijinimi recepti za zdrave, a okusne jedi, in številnimi nasveti, kako usvojiti zdravo prehranjevanje.

ogled člankov > 

TRENER KOLESARSKE EKIPE POGI TEAM GENERALI

Miha Koncilija

Miha Koncilija je trener ekipe POGI TEAM Generali, prvi trener Tadeja Pogačarja in iskalec talentov, med drugim pa je leta 1999 osvojil tudi naslov državnega prvaka v cestnem kolesarstvu.

Miha bdi tudi nad kolesarskimi vsebinami, v katerih spoznavamo varno kolesarjenje, se odpravljamo na kolesarske izlete in se pripravljamo za čisto prave kolesarske dirke!

ogled člankov >

ALPINIST IN GORSKI REŠEVALEC

Matjaž Šerkezi

Gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec Planinske zveze Slovenije, ki se nenehno zavzema za pametno in varno planinarjenje. Matjaž pri PZS skrbi tudi za področje turnega kolesarstva, z njim pa se pogosto srečajo tisti, ki ne upoštevajo njegovih nasvetov in se obiska gora lotijo z levo roko.

Matjaž v programu Generali ZAME skrbi za vsebine, povezane s planinarjenjem. Z njim vseskozi odkrivamo najlepše skrite kotičke slovenskih gora!
ogled člankov >

trener življenjskih veščin in FlowCode mentor

Dr. Milan Hosta

Dr. Milan Hosta je predavatelj na Fakulteti za vede o zdravju pri Univerzi na Primorskem, član strokovnega sveta Slovenskega coaching združenja, European Mentoring & Coaching Council, World Business & Executive Coach Summit, and International Breathwork Foundation. Ponuja podporo visoko uspešnim posameznikom, elitnim športnikom, podjetjem in strankam z različnimi izzivi rasti ali preobrazbe ali z zdravstvenimi težavami. Je profesionalni član Galileo Commission, ki raziskuje in širi meje znanosti, medicine in duhovnosti. Ključni strokovnjak pri razvoju FlowCode metode za sistematični razvoj pretočne osebnosti in mentor izobraževanja FlowCoach po vsem svetu.
ogled člankov >

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.