hero

O programu

Najboljše je, ko so ugodnosti brez obveznosti na voljo prav vsem. Tako strankam zavarovalnice Generali kot tistim, s katerimi se še ne poznamo.

Glavna prednost Generali Programa prednosti ZAME?

Da je vse povsem po vaše.


Program smo ustvarili z enostavnim namenom spodbuditi vse, ki se zavedate pomena zdravega življenja in vas nagraditi z nasveti, ki vas bodo hitreje pripeljali do vsakodnevnega dobrega počutja ter s posebnimi ugodnostmi, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu. 

In ker je zdravje cilj za vsakogar, je program Generali ZAME na voljo vsem - ne glede na to, ali ste naša stranka ali ne. Če pa ste, so vam seveda na voljo še dodatne finančne ugodnosti ter bogati popusti pri zavarovanjih.

Najboljši partner? Tisti, ki zna spodbuditi.


Za dodatno motivacijo si naložite tudi mobilno aplikacijo Generali ZAME, vašega osebnega spremljevalca za zdrav življenjski slog. Najprej si izberite osebne cilje, za spodbudo pa spremljajte prav vam prilagojene vsebine, nato pa uživajte v zasluženih nagradah. 

V aplikaciji boste imeli na dlani tudi pregled doseženih točk ter možnost koriščenja vseh ugodnosti programa GeneraliI ZAME.
 

Štejte korake Personalizirana vsebina Prejmite ugodnosti

Prenesite si aplikacijo Generali ZAME

Za ogled vaših aktivnosti in ciljev si za začetek naložite mobilno aplikacijo Generali ZAME.
PRENESITE SI APLIKACIJO

MOBILNA APLIKACIJA ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.

Kaj imajo skupnega vse ugodnosti ZAME?

Skrb za vaše dobro počutje.


S posebnimi ponudbami s področja zdravja, športnih aktivnosti in sprostitve vam program Generali ZAME prinaša prihranek ter vas tako spodbuja pri ohranjanju dobrega počutja in skrbi za zdravje, ki je naše največje bogastvo. Pridružite se nam za vedno nova presenečenja, da boste z nasmehom na obrazu kos vsakodnevnim izzivom.
 
quote

Všeč mi je ime lojalnostnega programa – Generali ZAME, zato me je zanimalo, kaj lahko prav zame pripravi zavarovalnica. Ko sem se registrirala, sem najprej našla ugodnosti. In prvo sem že izkoristila in odšla v Arboretum Volčji Potok. Vsa moja družina je dobila popust pri vstopnicah.

Jana

Pridružite se Generaliju za še več prednosti.


Poleg ugodnosti, ki so na voljo vsem, boste kot naša stranka deležni prav posebne obravnave. Pričakujete lahko dodatne finančne ugodnosti, še bolj priročne storitve ter bogate ugodnosti in popuste.
 

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.