hero

Zdravje ZAME

Pravi naslov za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas in v vseh pogledih skrbite za dobro počutje.

Dogodki

Prihaja največja rekreacija na prostem: DAN MIGANJA ZAME 2022!

 
10. 9. 2022 se bo v okviru Programa Prednosti ZAME dogajal prav poseben dogodek - DAN MIGANJA ZAME. Na glavnem odru se bo zvrstilo 11 vadb, vsaka bo trajala jubilejnih 25 minut. Z nami bodo: Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič, Nuša Gnezda, Zumbalichas, Vitka ritka (Barbara), Nuša Gnezda (tudi predavanja), Anže Spreizer (tudi predavanje) in Manca Šepetavec.

Dogodek se bo odvijal med 11:00 in 16:00 v Arboretumu Volčji Potok!

Za člane programa Generali ZAME bo vstop možen s prav posebno ugodnostjo. Več kmalu.
 

največja rekreacija

DAN MIGANJA ZAME 2023

Na športnih vadbah, zanimivih predavanjih in zabavnih animacijah za otroke so bili z nami
Alenka Ružič Jovović – V Formi z Alenko, Jan Kovačič, Zumbalicious Crew, Nuša Gnezda, Anže Spreizer, Špela Jakša, Miha Koncilija, Matjaž Šerkezi, Ana Marija Mihelič - Vit Fit by Ana, Parbati: Ines Pusovnik in Nastja Starčič, ZD Kamnik, Zavod Mala ulica: Aleksandra Klopčič, Repki pod okriljem Trkaja in plesna šola Libero Dance Center.

Preverite kako smo se imeli v fotogaleriji >
Več

največja rekreacija

DAN MIGANJA ZAME 2022

Za vas smo pripravili knjižnico vadb in predavanj v sodelovanju z našimi strokovnjaki s področja športa, prehrane in zdravega življenja, s katerimi smo načrtovali dogodek v živo.

S spletnimi vadbami, primernimi prav za vsakogar, se predstavljajo Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Anže Spreizer, Zumbalisious Crew in Vitka Ritka. Poleg tega pa smo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov iz področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.
Več

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.