hero

Generali ZAME

Najboljše je, kadar so ugodnosti brez obveznosti na voljo prav vsem. Tako strankam zavarovalnice Generali kot tistim, ki to še niste.

ZAME popust in zavarovanja

Ob sklepanju zavarovanj vam na podlagi Generali točk pripada popust na izbrana zavarovanja. Ne spreglejte tudi popustov s kuponi v zavihku Zavarovalne prednosti.

do 35%

Popust na izbrana zavarovanja. Več >>

Zakaj ZAME?

V Generaliju razumemo, da smo si različni - imamo različne potrebe in želje. S to mislijo smo osnovali Generali ZAME, v katerem lahko vsakdo najde nekaj zase. Tudi tisti, ki niste naše stranke.
 

Popusti na zavarovanja

Prihranite do 35 % ob sklenitvi avtomobilskega, domskega ali nezgodnega zavarovanja.
 

Ugodnosti partnerjev

Vsi člani lahko izbirate med ugodnostmi in popusti pri partnerjih po vsej Sloveniji.
 

Nasveti za zdrav vsakdan

Pravi naslov za vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas in v vseh pogledih skrbite za dobro počutje.
 

Pozdravljeni v programu prednosti ZAME 

V Generaliju razumemo, da smo si različni - imamo različne potrebe in želje. S to mislijo smo osnovali Generali ZAME, v katerem lahko vsakdo najde nekaj zase: 

  • vsi člani lahko izbirate med ugodnostmi in popusti pri partnerjih s področja turizma, športa, zdravstva, prostega časa in avtomobilizma, 

  • zavarovalne ugodnosti in popuste pri zavarovanjih, 

  • vadbe, športne izzive in vsebine za zdrav, aktiven življenjski slog. 

Članstvo v ZAME je brezplačno in odprto za vse. 
 


Včlanitev in registracija 

Za včlanitev je potrebna registracija z Rekono računom, na ta način zagotavljamo najvišjo varnost vaših osebnih podatkov. 

Tisti, ki že danes uporabljate MOJ GENERALI, ali imate Rekono račun za prijavo v spletno banko, se v ZAME registrirate z obstoječim uporabniškim imenom in geslom. 

Veseli nas, da se nam boste pridružili v ZAME. 

Kako se včlanim v ZAME?

Za včlanitev je potrebna registracija z Rekono računom. Na ta način zagotavljamo najvišjo varnost vaših osebnih podatkov. 

Če že uporabljate Moj Generali ali imate Rekono račun za prijavo v spletno banko, ne potrebujete novega računa. Uporabite uporabniško ime in geslo, ki ju že imate.

Le par klikov vas loči od ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas.
registrirajte se

Kako se včlanim v ZAME?

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptate numquam aliquam iure eos laborum, et at laboriosam possimus incidunt id in repellat animi temporibus libero obcaecati quidem? Nemo, consequatur iusto.
Registracija

Zavarovalne prednosti za vse člane

Ugodnosti za vse člane

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Prenovljena mobilna aplikacija

Generali ZAME v vašem žepu, na voljo kjerkoli in kadarkoli. Zagotovite si hiter dostop do vseh ugodnosti, ki vam pripadajo. Pregled že zahtevanih kuponov, podroben pregled Generali točk, album obiskov Klopc ljubezni, ...

Zastavite si osebne cilje Spremljajte prilagojene vsebine Uživajte v prednostih

Mobilna aplikacija Zame

Pridobite se več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.