hero

Zavarovalne prednosti

Preverite popuste za zavarovanja, ki vam pripadajo. Izkoristite tudi dodaten popust za posamezna kritja pri avto zavarovanju.

ZAME popust in zavarovanja

Prikazani popust vam velja na avtomobilska, domska in nezgodna zavarovanja ter zavarovanji Specialisti z asistenco in Raki.

do 35%

Popust na zavarovanje

ZAME popust in zavarovanja

Ne glede na spodaj izpostavljene popuste na zavarovanja, vam ob sklenitvi zavarovanj za Avto, Paket Dom in Nezgodnega zavarovanja pripada naslednji popust.

do 30%

Popust na zavarovanje

Zavarovalne prednosti

Člani lahko na različne načine zbirate točke v programu ZAME, več točk pomeni več in višje popuste pri izbranih zavarovanjih (do 30%) ter pri naših partnerjih. 

Točke vam prinašajo vsa že sklenjena zavarovanja, leta sodelovanja z Generalijem, vaš škodni rezultat, pa tudi skrb za zdravje in aktivno življenje ter ravnanje v dobro okolja.

Članstvo v Generali ZAME prinaša ugodnosti

Kako do točk v Generali ZAME? 

Prve Generali točke osvojite že z včlanitvijo v Generali ZAME, še več točk pa dobite s sklenjenimi zavarovanji, dolgoročnim sodelovanjem z Generalijem, kadar nimate škodnih primerov, pa tudi s skrbjo za zdravo in aktivno življenje ter okolju prijaznim ravnanjem.