UGODNOSTI AMBULANTE ZDRAVJE ZA ČLANE GENERALI ZAME

V Ambulanti Zdravje so za člane Generali Programa prednosti ZAME pripravili nabor ugodnosti za zdravje. Z njimi želijo storitve Ambulante Zdravje približati širšemu krogu strank in okrepiti zavedanje o pomenu preventivnih zdravstvenih pregledov ter aktivnosti na področju lastnega zdravja

V ponudbi s popustom boste našli storitve iz področij ortopedije, kirurgije in dermatologije. Preverite, pakete ugodnosti s popustom zdravstvenih storitev za člane Generali ZAME, ki jim jih prinaša brezplačno članstvo. Paketi ponujajo možnost diagnosticiranja težave in tudi rešitve.

Iz področja ortopedije sta na voljo 2 ugodnosti:
•    do 40 % popusta na ortopedski pregled in RTG slikanje ter
•    do 40 % popusta na ortopedski posvet in zdravljenje s trombocitno plazmo (PRP).

RTG slikanje je osnovna diagnostična preiskava v ortopediji za odkrivanje obrab ali poškodb kosti. Z rentgenom lahko slikajo hrbtenico, sklepe, kosti rok in nog, rebra. Ortopedu RTG slikanje pomaga oblikovati ustrezen načrt zdravljenja.

Infiltracija trombocitne plazme (PRP) je ambulantni poseg, s katerim izvajajo zdravljenje začetnih obrab sklepov ter poškodb mišic in ligamentov. Obraba sklepnega hrustanca je eden najpogostejših vzrokov za bolečino v sklepih v odrasli dobi. V zgodnejši fazi je možno zdravljenje s PRP, ki je usmerjeno v regenerativne procese in zmanjševanja vnetnih mehanizmov. S tem se proces obrabe upočasni, v nekaterih primerih pa tudi prepreči končno stopnjo obrabe sklepa, ki zahteva vstavitev umetnega sklepa.

Popust za člane Generali ZAME velja tako za ortopedski pregled kot za RTG slikanje in zdravljenje s trombocitno plazmo PRP.

Iz področja kirurgije je na voljo ugodnost:
•    do 40% popust na specialistični pregled venskega ožilja nog z UZ preiskavo ter operacija krčnih žil

Težave zaradi nepravilnega delovanja ven se na začetku kažejo kot utrujene, mravljinčaste noge, boleči in otekli gležnji, napetost in krči v mečih ter krčne žile. Smiselno je ukrepati že ob prvih znakih bolezni in tako bistveno upočasniti napredovanje težav ter preprečiti resne zaplete, kot so razjede na nogah. Stopnjo napredovanja bolezni ugotovi zdravnik z UZ pregledom ožilja nog. Zdravnik po opravljenem pregledu svetuje aktivnosti, ki jih pacient lahko izvaja sam ter najbolj primerno obliko zdravljenja, kot so lahko jemanje zdravil, uporaba elastičnih nogavic, sklerozacija, flebektomija ali operacija krčnih žil.

Popust za člane Generali ZAME velja tako za preglede ven nog kot za same posege.

Iz področja dermatologije lahko člani Generali ZAME koristite popust:
•    do 40% popusta na dermatološki pregled in izrez kožnih sprememb

Pregled z dermatoskopom pokaže ali so kožna znamenja potencialno nevarna. Če dermatolog med pregledom odkrije sumljivo pigmentno znamenje, svetuje kirurško odstranitev, kar pacient lahko opravi v njihovi ambulanti pri specialistih kirurgije v najkrajšem možnem času. Kirurško izrezane vzorce pošljejo na histopatološke preiskave. Popust velja tako za dermatološki pregled z dermatoskopom kot za izrez kožnih sprememb.

Ugodnosti za vse člane