hero

Dobrodošli v Generali Programu prednosti ZAME

Tu spodbujamo in nagrajujemo vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas, skrbite za zdravje ter uživate v ugodnostih po svojem okusu. Člane Generali ZAME pa dodatno razveseljujemo tudi s številnimi zavarovalnimi prednostmi in popusti. Članstvo je brezplačno.

Kaj je ZAME?

V Generaliju razumemo, da smo ljudje različni, da imamo različne potrebe in želje. S to mislijo smo osnovali ZAME, v katerem lahko vsakdo najde nekaj zase: 

  • zavarovalne ugodnosti in popuste pri zavarovanjih za naše stranke,

  • ugodnosti in popuste pri partnerjih s področja turizma, športa, zdravstva, prostega časa in avtomobilizma, ki so na voljo vsem članom,  

  • vadbe, športne izzive in vsebine za zdrav, aktiven življenjski slog, za vse člane. 
     

Članstvo v ZAME je brezplačno in odprto za vse. 

Zavarovalne prednosti za vse člane

Ugodnosti za vse člane

Zdravi namigi

Ugodnosti Ambulante Zdravje

Boljše življenje

Ugodnosti Ambulante Zdravje

V Ambulanti Zdravje so za člane Generali Programa prednosti ZAME pripravili nabor ugodnosti za zdravje. Z njimi želijo storitve Ambulante Zdravje približati širšemu krogu strank in okrepiti zavedanje o pomenu preventivnih zdravstvenih pregledov ter aktivnosti na področju lastnega zdravja. 

Skupaj za zdravje

Spletne delavnice

Skupaj za zdravje

Vabljeni k izobraževanju o pomembnosti in koristnosti preventivnih presejalnih programov, ki so ključni del prizadevanj za ohranjanje zdravja in preprečevanja resnih bolezni.

Trening kolesarjev

Kolesarjenje, Spletne delavnice

Trening kolesarjev

Trening kolesarjev je zelo pomemben, saj je to čas, ko se pripravljamo na kolesarsko sezono. Tudi za profesionalne kolesarje je obdobje pred prvimi tekmovanji zelo pomembno, saj s tem pripravijo svoje telo na specifične napore, ki jih čakajo v nadaljevanju sezone.

Varnostni nasveti za kolesarjenje z električnimi kolesi

Kolesarjenje

Varnostni nasveti za kolesarjenje z električnimi kolesi

Električna kolesa, znana tudi kot e-kolesa, so trenutno zelo priljubljena. Kolesarjenje s pomočjo motorja oz. baterije je postalo tudi dostopnejše kot kdaj koli prej in tako odprlo nove dimenzije kolesarjenja, saj so posamezniki dobili dodatno spodbudo za vožnjo v službo in aktivacijo v prostem času.

Turno kolesarstvo vse bolj priljubljeno – in znova na obzorju STKP

Kolesarjenje

Turno kolesarstvo vse bolj priljubljeno – in znova na obzorju STKP

Slovenska turnokolesarska pot je eden najobsežnejših projektov PZS v zadnjem času, načrtovali pa smo jo s podobnimi motivi kot Slovensko planinsko pot

Štirje cool recepti za štiri najbolj cool malice

Prehrana

Štirje cool recepti za štiri najbolj cool malice

Čeprav so pogosto primeri, da zaradi pomanjkanja časa ljudje v službi jemo nezdravo, pa ni nobenega razloga, da bi pri teh navadah vztrajali. Tudi v službi lahko jeste zdravo in hranljivo, če le ne iščete najhitrejših rešitev.

5 idej za zdrav krožnik

Prehrana

5 idej za zdrav krožnik

V nadaljevanju najdete 5 konkretnih predlogov, s katerimi lahko začnete svojo pot zdravo pripravljenih obrokov. Seveda pa je zelo dobrodošlo, da v nadaljevanju preizkusite tudi svoje ideje in izoblikujete svoj lastni uravnoteženi krožnik po svojem okusu. Pa dober tek želimo.

Popoln družinski izlet v Arboretumu Volčji Potok

Vikend izleti

Popoln družinski izlet v Arboretumu Volčji Potok

Ni lepšega kot čas, ki ga preživimo s svojo družino. Še posebej, če se skupaj odpravimo nekam v naravo. Mi zato že nekaj let vikende namenjamo družinskim izletom po Sloveniji, saj radi skupaj odkrivamo prelepe kotičke naše domovine, v nekatere pa se vedno znova tudi vračamo. En izmed takih je Arboretum Volčji Potok.

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Prenovljena mobilna aplikacija

Generali ZAME v vašem žepu, na voljo kjerkoli in kadarkoli. Zagotovite si hiter dostop do vseh ugodnosti, ki vam pripadajo. Pregled že zahtevanih kuponov, podroben pregled Generali točk, album obiskov Klopc ljubezni, ...