avto

Do 20% popust na pokrivala za točo

V spletni trgovini www.withcar.si boste našli pokrivalo proti toči EVO II, ki je popolna izbira za vse uporabnike, ki želite vaše vozilo zaščititi pred točo ali ostalimi vremenskimi pogoji.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

20 %

Ponudba vključuje

Vreme je v zadnjih letih res nepredvidljivo, zato je dodatna varnost pomembna, da poskrbimo tudi za svoje jeklene konjičke. 
Proizvajalec vreč proti toči Wagner vsako leto doda nekaj izboljšav, ki bistveno izboljšajo zaščito vozila in uporabnikom izboljšajo izkušnjo. Pokrivalo proti toči z debelo proti-udarno peno ščiti vaše vozilo po celotni dolžini, še dodatno pa je ojačana na najbolj obremenjenih delih. Pokrivalo ima nekaj novosti: dodatne bočne zaščite, dodatno sredinsko pripenjanje cerade, odprtino za pretok zraka in preprečevanje zadrževanja vlage ter vrečo za enostavnejšo hrambo zloženega pokrivala proti toči.

Vreče so na voljo v 4 različnih velikostih: M, L, XL in XXL

Pomembno
V sodelovanju z Generali zavarovalnico je omogočena posebna cena za člane Generali ZAME. Število pokrival za točo je omejeno. Nakup je možen do 31. 8. oziroma do razprodaje zalog.

Poiščite pokrivalo za svoj avto >

Popusti za člane Generali ZAME:

Kako koristiti popust:
Popust člani koristijo s kodo, ki jo prejmejo na kuponu ugodnosti. Kodo vpišejo v nakupnem procesu v spletni trgovini Withcar.si

  • Veljavnost ugodnosti: do 31. 8. 2024 oz. do razprodaje zalog.

O ponudniku

GLEDRING D.O.O.
OBRTNA CONA LOGATEC 15 , 1370 LOGATEC

Telefon: 080 47 40
E-pošta: podpora@withcar.si
https://www.withcar.si/

avto

Do 20% popust na pokrivala za točo

Do 20 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite