hero

Hero image

Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Expedita ab minima omnis, vitae voluptates explicabo distinctio sed perferendis.

Skrbite za zdravo življenje in nagradimo vas z GARMIN napravo

Kako z zdravim življenjskim slogom do brezplačne GARMIN naprave?

Veseli smo, da boste z uporabo mobilne aplikacije Generali ZAME dodatno poskrbeli za svoj zdrav in aktiven način življenja. Ker spreminjanje navad ni mačji kašelj, smo vam pripravili še dodatno motivacijo – najbolj aktivne bomo nagradili z brezplačno Garmin napravo.
 

Osvojite nagrado, ki vam bo pomagala pri spreminjanju navad

Za vse uporabnike mobilne aplikacije Generali ZAME smo pripravili nagradno igro, s katero si lahko zagotovite eno od 100 brezplačnih GARMIN naprav vivosmart 5. Vaše aktivnosti na poti do bolj zdravega življenjskega sloga, bodo v mobilni aplikaciji točkovane z Migi točkami. V nagradni igri boste lahko sodelovali, ko osvojite 800 Migi točk.Nagradna igra poteka od 13. junija do 31. oktobra 2022.
 

Kako lahko sodelujete v nagradnem žrebanju?

1. Registrirajte se v Program prednosti ZAME ter uspešno prenesite mobilno aplikacijo Generali ZAME iz mobilne trgovine App store (uporabniki Apple iOS) oz. Google play (uporabniki Android).

2. Izberite svoj načrt do bolj zdravih navad in redno posodabljajte svoj napredek.

3. V obdobju med 13. 6.2022 in 7. 11. 2022 dosežite vsaj 800 Migi točk na podlagi opravljenih aktivnosti v mobilni aplikaciji Generali ZAME.

4. S klikom aktivirajte nagradni kupon, ki bo postal aktiven po zbranih 800 Migi točkah. Po aktivaciji se vam točke izbrišejo in se začnejo seštevati od začetka.

5. Držite pesti, da se sreča nasmehne prav vam.
 

Opis nagrade: 100 GARMIN naprav vivosmart 5

Opis naprave: Udobni merilnik telesne pripravljenosti, ki je tudi enostaven za uporabo, je opremljen s številnimi funkcijami za celodnevno beleženje dejavnosti in faz spanja ponoči2. Merilnik srčnega utripa na zapestju, merjenje stresa, merilnik energije Body Battery™ in številne druge funkcije vas obveščajo o pomembnih parametrih, medtem ko pametna obvestila iz združenega pametnega telefona poskrbijo, da ostanete povezani. Ostanite aktivni z vdelanimi športnimi programi, ki vključujejo profile za hojo, tek, jogo, kardio vadbo in številne druge dejavnosti. Ko je vzpostavljena povezava s pametnim telefonom, funkciji zaznavanja dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoči3, pošiljata sporočila z vašo trenutno lokacijo stikom v sili, da ste lahko vsi brez skrbi. Baterija zagotavlja napajanje do 7 dni, zato vas vívosmart 5 lahko spremlja skozi celoten natrpan urnik.
 

Kako pridobite Migi točke?
 

Aktivnost Razdelek v mobilni aplikaciji Migi točke
Uspešna registracija 20
Postavitev novega osebnega cilja Načrti 20
Pridružitev k novemu akcijskemu načrtu in usvojitvi novih navad za zdrav način življenja Načrti 20
Beleženje aktivnosti za dosego cilja Napredek 20
Doseganje tedenskega osebnega cilja za bolj zdrav način življenja Napredek 20


Stanje Migi točk

Svoje stanje Migi točk lahko v mobilni aplikaciji spremljate na dnu začetnega zaslona in se posodobi vsakič, ko izvedete eno od zgornjih dejanj.


Omejitve zbiranja točk

  • Dnevna omejitev – 20 Migi točk
Dnevno lahko zberete največ 20 Migi točk za uspešno opravljeno aktivnost. Če isti dan uspešno opravite še dodaten izziv, se Migi točke ne bodo seštele. 
 
  • Tedenska omejitev - 160 Migi točk
V enem tednu lahko zberete največ 160 Migi točk. Vsak dan se za opravljeno aktivnost lahko pripiše 20 Migi točk, ker v enem tednu znese 140 Migi točk, dodatnih 20 Migi točk pa dobite še za uspešno dosežen tedenski cilj.
 
  • Mesečna omejitev – 300 Migi točk
V enem mesecu lahko zberete največ 300 Migi točk.

Po končani nagradni igri boste vsi sodelujoči prejeli možnost koriščenja do 25 % popusta na GARMIN naprave. Tako boste lahko napravo kupili po ugodni ceni tudi, če se vam v žrebu ne nasmehne sreča.

Želimo vam uspešno nabiranje Migi točk in veliko sreče pri žrebanju!

Pravila nagradne igre >>
 

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.