hero

Nagradna igra Brezplačna zavarovanja ZAME je zaključena.

Priložnost za vračilo celoletne premije vseh svojih že sklenjenih zavarovanj! 

Nagradna igra Brezplačna zavarovanja ZAME je zaključena.

Življenje je lepo in nam prinaša mnoge izkušnje. Najlepše želimo deliti s svojimi najdražjimi. Sklenitev zavarovanj za življenje, premoženje in zdravje, vam in vašim najbližjim prinaša varen in brezskrben vsakdanjik.

V nagradni igri so lahko sodelovali vsi tisti, ki:

Vsak si je lahko prenesel kupon le enkrat.

Nagrajenci >

Nagradni sklad

  • Brezplačna zavarovanja za celo leto, največ v vrednosti do 2.000 EUR bruto *
  • 5 x Copati Generali

Nagradna igra je potekala do vključno 6. 5. 2024.

Nagrajenci >
* Znesek v višini premije vseh zavarovanj se izroči kot dobropis (vaucher) v višini do največ 2.000 EUR bruto za sklenitev zavarovanj pri zavarovalnici Generali. Pri določitvi višine nagrade se upoštevajo vsa sklenjena zavarovanja, ki jih ima nagrajenec kot zavarovalec sklenjene pri katerikoli zavarovalnici v zadnjih 12 mesecih, na dan 6. 5. 2024, zato je nagrajenec za izračun dolžan predložiti police sklenjenih zavarovanj (v primeru, da ni stranka zavarovalnice Generali) v navedenem obdobju. Veljavnost dobropisa je 15. 5. 2025.

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Kakšna je nagrada?


Vespa Elettrica RED in rdeča čelada model Vespa.
Simbolična rdeča barva se ovija okoli jeklene karoserije, sedeža in tudi kolesnih obročev, obarvanih rdeče in z diamantno brušenimi robovi.

Vespa Elettrica RED je več kot le motorno kolo na električni pogon, saj nosi tudi močno sporočilo o družbeni odgovornosti - tako skrb za okolje kot globalno podporo najranljivejšim skupnostim. Nastala je namreč v sodelovanju s proizvajalcem Piaggio in neprofitno organizacijo (RED) z željo pomagati socialno najšibkejšim skupnostim.  

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Vabimo vas, da se pridružite nagradni igri »VESPA ZAME« in z nekaj sreče bo vaša rdeča električna VESPA in čelada.

Več o nagradni igri

Znesek v višini premije vseh zavarovanj se izroči kot dobropis (Vaucher) v višini do največ 2.000 eur bruto za sklenitev zavarovanj pri zavarovalnici Generali. Pri določitvi višine nagrade se upoštevajo vsa sklenjena zavarovanja, ki jih ima nagrajenec kot zavarovalec sklenjene pri katerikoli zavarovalnici v zadnjih 12 mesecih, na dan 6.5.2024, zato je nagrajenec za izračun dolžan predložiti police sklenjenih zavarovan (v primeru, da ni stranka Generalija) v navedenem obdobju. Veljavnost vaucherja je 15. 5. 2025. 

Nagradna igra je potekala do vključno 6. 5. 2024.

Nagrajenci >
Pravila nagradne igre >