hero

Nagradna igra Brezplačna zavarovanja ZAME

Ujemite priložnost za vračilo celoletne premije vseh svojih že sklenjenih zavarovanj! Preverite, kako si jo lahko zagotovite.

Nagradna igra Brezplačna zavarovanja ZAME

Življenje je lepo in nam prinaša mnoge izkušnje. Najlepše želimo deliti s svojimi najdražjimi. Sklenitev zavarovanj za življenje, premoženje in zdravje, vam in vašim najbližjim prinaša varen in brezskrben vsakdanjik.

Veseli smo, da vam lahko omogočimo, da morda prav vi postanete srečni izžrebanec vračila celoletne premije vseh svojih že sklenjenih zavarovanj

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi tisti, ki:

Vsak si lahko prenese kupon le enkrat.

Nagradni sklad

  • Brezplačna zavarovanja za celo leto, največ v vrednosti do 2.000 EUR bruto *
  • 5 x Copati Generali
Nagradna igra poteka do vključno 6. 5. 2024.
NAGRADNA IGRA
* Znesek v višini premije vseh zavarovanj se izroči kot dobropis (vaucher) v višini do največ 2.000 EUR bruto za sklenitev zavarovanj pri zavarovalnici Generali. Pri določitvi višine nagrade se upoštevajo vsa sklenjena zavarovanja, ki jih ima nagrajenec kot zavarovalec sklenjene pri katerikoli zavarovalnici v zadnjih 12 mesecih, na dan 6. 5. 2024, zato je nagrajenec za izračun dolžan predložiti police sklenjenih zavarovanj (v primeru, da ni stranka zavarovalnice Generali) v navedenem obdobju. Veljavnost dobropisa je 15. 5. 2025.

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Kakšna je nagrada?


Vespa Elettrica RED in rdeča čelada model Vespa.
Simbolična rdeča barva se ovija okoli jeklene karoserije, sedeža in tudi kolesnih obročev, obarvanih rdeče in z diamantno brušenimi robovi.

Vespa Elettrica RED je več kot le motorno kolo na električni pogon, saj nosi tudi močno sporočilo o družbeni odgovornosti - tako skrb za okolje kot globalno podporo najranljivejšim skupnostim. Nastala je namreč v sodelovanju s proizvajalcem Piaggio in neprofitno organizacijo (RED) z željo pomagati socialno najšibkejšim skupnostim.  

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Vabimo vas, da se pridružite nagradni igri »VESPA ZAME« in z nekaj sreče bo vaša rdeča električna VESPA in čelada.

Več o nagradni igri

Znesek v višini premije vseh zavarovanj se izroči kot dobropis (Vaucher) v višini do največ 2.000 eur bruto za sklenitev zavarovanj pri zavarovalnici Generali. Pri določitvi višine nagrade se upoštevajo vsa sklenjena zavarovanja, ki jih ima nagrajenec kot zavarovalec sklenjene pri katerikoli zavarovalnici v zadnjih 12 mesecih, na dan 6.5.2024, zato je nagrajenec za izračun dolžan predložiti police sklenjenih zavarovan (v primeru, da ni stranka Generalija) v navedenem obdobju. Veljavnost vaucherja je 15. 5. 2025. 

Nagradna igra poteka do vključno 6. 5. 2024.
Žrebanje nagrad bo potekalo 8. 5. 2024.

Pravila nagradne igre >