hero

Klopca ljubezni ZAME

Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri »KLOPCA LJUBEZNI ZAME«, kjer podarjamo: 1x Klopca ljubezni za svoj dom in 10x praktična nagrada

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Nagradna igra KLOPCA LJUBEZNI ZAME

Si želite svojo Klopco ljubezni, ki bi jo postavili na domači vrt ali balkon?

Imate priložnost, da ste izžrebani za svojo Klopco ljubezni in eno od praktičnih nagrad.

Člani Generali ZAME in vsi, ki se boste včlanili do vključno 30. 09. 2024 ter obiskali vsaj eno od Klopc ljubezni, skenirali njeno QR kodo, in aktivirali kupon boste sodelovali v žrebanju za naslednje nagrade:
  • 1 x Klopca ljubezni za svoj dom in
  • 10 x praktična nagrada
Vsak obisk klopce s skenirano QR kodo šteje en glas, zato vam več osvojenih klopc prinaša več glasov in s tem večjo verjetnost, da prejmete Klopco ljubezni.

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi, ki:
  • do vključno 30. 09. 2024 postanejo člani Generali Programa prednosti ZAME (registracija se lahko opravi prek spletne strani www.generali-zame.si ali prek mobilne aplikacije Generali ZAME);
  • obiščejo vsaj eno od Klopc ljubezni in skenirajo QR kodo. QR koda se nahaja na ploščici na levi strani Klopce ljubezni. Vsak obisk klopce in skenirano QR kodo šteje en glas, zato vam več osvojenih klopc prinaša večjo verjetnost, da v nagradnem žrebanju prejmete Klopco ljubezni. Osvojene klopce se barvno prikažejo v albumu Klopc ljubezni na strani https://www.generali-zame.si/klopce-ljubezni
  • se s klikom na gumb "Želim kupon" prijavijo za sodelovanje v nagradni igri in sprejmejo Pravila nagradne igre »KLOPCA LJUBEZNI ZAME!«.

Nagradni sklad:

  • 1 x KLOPCA LJUBEZNI
  • 10 x praktična nagrada

Si želite svojo Klopco ljubezni, ki bi jo postavili na domači vrt ali balkon? Imate priložnost, da ste izžrebani za svojo Klopco ljubezni in eno od praktičnih nagrad.

Vsak obisk klopce s skenirano QR kodo šteje en glas, zato vam več osvojenih klopc prinaša več glasov in s tem večjo verjetnost, da prejmete Klopco ljubezni.

NAGRADNA IGRA

Kakšna je nagrada?


Vespa Elettrica RED in rdeča čelada model Vespa.
Simbolična rdeča barva se ovija okoli jeklene karoserije, sedeža in tudi kolesnih obročev, obarvanih rdeče in z diamantno brušenimi robovi.

Vespa Elettrica RED je več kot le motorno kolo na električni pogon, saj nosi tudi močno sporočilo o družbeni odgovornosti - tako skrb za okolje kot globalno podporo najranljivejšim skupnostim. Nastala je namreč v sodelovanju s proizvajalcem Piaggio in neprofitno organizacijo (RED) z željo pomagati socialno najšibkejšim skupnostim.  

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Vabimo vas, da se pridružite nagradni igri »VESPA ZAME« in z nekaj sreče bo vaša rdeča električna VESPA in čelada.

 
Žrebanje glavne nagrade bo potekalo 02. 10. 2024.

Več v pravilih nagradne igre >