hero

The Human Safety Net

Začnemo v soboto, 1. junija! 

The Human Safety Net

Pomagaj otrokom na poletni tabor

V Generali Slovenija smo tudi letos združili moči v izzivu Obišči Klopco ljubezni. Med 1. in 30. junijem bomo že četrtič zapored sodelovali v Globalnem izzivu 2024, s katerim zbiramo sredstva za otroke iz Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje, da jih peljemo na poletni tabor. Skupaj bomo razveselili otroke iz najbolj ranljivih družin in jim polepšali poletne počitnice.

Pomagajte z dobrodelno gesto:
  • v juniju obiščete eno od 51 Klopc ljubezni in naredite nekaj zase. Svojo Klopco ljubezni lahko poiščete na zemljevidu: https://www.generali-zame.si/klopce-ljubezni.
  • pošljite SMS s ključno besedo THSN5 na številko 1919 in prispevajte 5 EUR za uresničitev našega skupnega cilja.  Za vsak prispevani evro bo zavarovalnica Generali dodatno donirala 2 evra.
Veseli bomo, če boste na Klopci ljubezni ustvarili spomin - se fotografirali, fotografijo objavili na družbenih omrežjih in tako širili glas o naši akciji med prijatelji.

Če vam čas ne dopušča ali niste ljubitelji pohodništva, še vedno lahko pomagate z donacijo.

Več kot nas bo, več bomo lahko pomagali in prispevali. Začnemo v soboto, 1. junija! 

Za več informacij lahko obiščeš naslednjo povezavo: https://volunteer.thehumansafetynet.org/#/donation-campaign/1545

Hvala, ker pomagate.
Kaj je The Human Safety Net?
The Human Safety Net je globalno gibanje, ki deluje pod okriljem Skupine Generali. Gre za pobudo pomoči najranljivejšim skupinam ljudi z vsega sveta. Srce pobude smo zaposleni v Skupini Generali, ki preko programov The Human Safety Net pomagamo pri ustvarjanju pozitivnih in navdihujočih zgodb ter ljudem omogočamo svetlejšo prihodnost. 

The Human Safety Net v Sloveniji 
V Sloveniji smo vključeni v program gibanja The Human Safety Net za družine, kjer že vrsto let sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. 

Skupaj smo razvili celosten program gibanja The Human Safety Net – Rastemo skupaj, ki je namenjen staršem, ko potrebujejo pomoč pri vzgoji in spodbujanju malčka k prvim samostojnim korakom (0-3 let), pozneje (3-6 let) pa je usmerjen k razvoju otroka in sprejemanju sprememb ter navajanju na samostojnost. Ključni cilj programa je ozaveščanje staršev o pomenu zdravega razvoja in vzgoje otrok ter opremljanje otrok za odgovorno življenje.  
 
Program ni namenjen le finančni pomoči družinam. Želimo jih opolnomočiti, da pridobijo pomembne kompetence, s katerimi lahko v prihodnje samostojno delujejo v socialnem okolju. 

Več na https://www.generali.si/the-human-safety-net-thsn-