hero

Klopce ljubezni

Na najbolj romantičnih mestih z najlepšimi razgledi, ne predaleč in ne preblizu, je postavljenih vedno več Klopc ljubezni. Vsaka od njih pričara drugačno doživetje in nedvomno so prav vse vredne obiska. Odkrijte njihove lokacije! 

O projektu Klopce ljubezni


Klopce ljubezni so se z Dreveniške gore pri Boču razširile po vsej Sloveniji. Obiskuje jih vedno več pohodnikov, kolesarjev, družin, ljubiteljev narave in tudi zaljubljenih parov.

Akcijo OBIŠČITE KLOPCE LJUBEZNI omogočamo v zavarovalnici Generali v okviru Programa prednosti ZAME, kjer spodbujamo zdrav življenjski slog, nudimo številne ugodnosti pri naših partnerjih ter finančne ugodnosti in popuste pri zavarovanjih.

Postanite član Generali ZAME in si zagotovite svoj interaktivni album Klopc ljubezni! Obiščite vsako posebej, skenirajte njeno QR-kodo in Klopca ljubezni bo označena v vašem interaktivnem albumu.
Na koncu vam album obiskanih klopc, poleg odličnih izletov, neodkritih koščkov Slovenije in čudovitih razgledov, lahko prinese še posebno nagrado - Klopco ljubezni za vaš dom. Več kot jih boste označili v albumu, večja bo verjetnost pri žrebu, da klopca postane prav vaša.

Odkrijte vse lokacije. Klopce ljubezni vas čakajo!

Želim svoj album klopc ljubezni.

Kako do albuma Klopc ljubezni?

  • Registrirajte se v Generali ZAME in pridobite svoj album z zemljevidom Klopc ljubezni ter ostale ugodnosti članstva Programa prednosti ZAME.   
  • Vsaka Klopca ljubezni ima svojo unikatno QR-kodo. Poskenirajte jo in sledite navodilom!
  • V primeru, da QR koda ne bo delovala, številko kode vpišite v obrazec v zavihku »ROČNI VNOS«. 
  • V vašem albumu se bo obiskana klopca obarvala in prikazala kot osvojena.
album klopc ljubezni

Pogosta vprašanja in odgovori

Za beleženje osvojenih Klopc ljubezni priporočamo uporabo mobilne aplikacije Generali ZAME. Z aplikacijo je enostavno sledenje poti in skeniranje QR kode, ki je na Klopci ljubezni. Mobilno aplikacijo Generali ZAME se prenese iz mobilne trgovine App store (uporabniki Apple iOS) oz. Google Play (uporabniki Android).

TUKAJ PRENESITE NOVO APLIKACIJO:
  
Večina poti do Klopc ljubezni je lahko dostopnih, nekaj pa se jih nahaja na bolj zahtevnih vrhovih. Obiski klopc so primerni tako za družine z majhnimi otroki, za potep s štirinožnimi prijatelji, kot tudi za planinske navdušence. V albumu Klopc ljubezni so vam na voljo podatki o nadmorski višini posamezne klopce in njeni stopnji težavnosti (lahko/srednje/zahtevno), kar bo olajšalo vašo izbiro klopce.

Album z osvojenimi klopcami v okviru programa Migimigi lahko prenesete v vaš novi interaktivni album, do katerega dostopate po opravljeni registraciji v Generali ZAME. Tako vam bodo za osvojitev ostale nove še neobiskane Klopce ljubezni.

Pomembno!
Vpišite elektronski naslov, s katerim ste bili registrirani v program Migimigi.
Želim prenesti svoj album z že osvojenimi klopcami >.
V primeru, da ste obiskali Klopco ljubezni in niste skenirali QR kodo, nam pošljite dokazilo o obiskani klopci (fotografija, datum obiska) na e-naslov: zame@generali.si.

V primeru, da vam QR koda ne bo delovala, vpišite številko kode klopce, ki jo najdete na nalepki posamezne klopce (desno spodaj) v obrazec v zavihku »ROČNI VNOS«.

Lokacija vseh Klopc ljubezni je razvidna v zemljevidu, ki se nahaja na tej strani. S klikom na posamezno klopco si lahko nastavite tudi navodila do točne lokacije klopce.
Klopce ljubezni bomo tudi v prihodnje postavljali na novih lokacijah po vsej Sloveniji.

Kakšni so pogoji za postavitev novih Klopc ljubezni:
  • razgledna, ne preveč obljudena lokacija, minimalno 30 minut in največ 2 uri hoje
  • ne sme biti ob asfaltirani cesti, oziroma dostopna z avtom
  • do klopce mora voditi markirana pot, ki je varna za pohodnika
  • v bližini ne sme biti že postavljena klopca ljubezni (v okolici 10 km)
Vaš predlog s fotografijami predlagane lokacije nam posredujete na e-naslov: zame@generali.si.

Ugodnosti za vse člane