hero

Prihaja največja rekreacija na prostem: Dan miganja ZAME 2023!

Dan miganja ZAME je potekal v znamenju odličnih vadb, predavanj in sonca

V soboto, 16. septembra, se je v Arboretumu Volčji Potok že peto leto odvijala največja rekreacija na prostem - Dan miganja ZAME in za mojo družino, ki ga omogoča zavarovalnica Generali v sodelovanju z najboljšimi slovenskimi vaditelji in predavatelji.

Množico športnih navdušencev je pozdravil Mitja Feri, član uprave zavarovalnice Generali, ki je izpostavil spodbujanja zdravega življenjskega sloga prek programa Generali ZAME in nudi tudi 
posebne ugodnosti pri zavarovanjih.

Sončna sobota je v Arboretum Volčji Potok privabila obilico ljudi, ki so v objemu narave lahko uživali na vadbah vrhunskih voditeljev in prisluhnili predavanjem številnih predavateljev. Prešerno vzdušje se je začelo nekaj po 11. uri, ko se je dogodek začel odvijati v tradicionalnem, pravljičnem okolju parka Arboretum. Tokrat so zraven velikega odra in predavanj organizatorji postavili še oder za otroke, ki je poskrbel za otroški živ žav.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate kako smo migali letos >

  


Prihaja Dan miganja ZAME in za MOJO DRUŽINO, 16. septembra, v objemu Arboretuma Volčji Potok.

Tudi na petem dogodku Dan miganja ZAME bo zabavno, nasmejano in aktivno, kot vsako leto. V zelenem parku vas čakajo športne vadbe z odličnimi vaditelji, zanimiva predavanja in zabavne animacije za otroke. Udeležba na dogodku je brezplačna!

Z nami bodo

Alenka Ružič Jovović – V Formi z Alenko, Jan Kovačič, Zumbalicious Crew, Nuša Gnezda, Anže Spreizer, Špela Jakša, Miha Koncilija, Matjaž Šerkezi, Ana Marija Mihelič - Vit Fit by Ana, Parbati: Ines Pusovnik in Nastja Starčič, ZD Kamnik, Zavod Mala ulica: Aleksandra Klopčič, Repki pod okriljem Trkaja in plesna šola Libero Dance Center.

Največja novost za otroke

Dan miganja ZAME bo namenjen PRAV VSEM, ki želijo dan preživeti športno.

Čaka vas:
  • vadba in ples z otroki,
  • Levčkov tek,
  • zabava z Repki in Trkajem,
  • možnost varstva otrok med vadbo staršev.


KAJ NAS ČAKA?

Medtem ko boste vi naredili nekaj zase, zamigali z nami ali se udeležili koristnih predavanj, bodo vaši otroci lahko uživali v brezplačnem animacijskem programu, ki bo namenjen prav njim. Tako bodo tudi zanje na voljo številne športne aktivnosti, plesne delavnice, Repki s Trkajem, koreografije z Azro in plesno šolo Libero Dance Center, aktivnosti z Zavodom Mala ulica, tek z Levčkom in še in še.

Z izjemnimi vadbami, primernimi prav za vsakogar, se bodo predstavili Alenka Ružič Jovović – V Formi z Alenko, Nuša Gnezda, Jan Kovačič, Anže Spreizer, Zumbalicious Crew, Špela Jakša in mnogi drugi. Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov s področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.


Spoznajte naše vaditelje in preverite kaj menijo o dogodku Dan Miganja ZAME:

Pestro dogajanje na glavnem odru

Na glavnem odru, ki je bil namenjen vadbam, so se predstavili Alenka Ružič Jovović z VIIT vadbo, sledil je Miofascialni pilates in vaje za medenično dno, ki ga je pripravila Špela Jakša, ter FITMAMI vadba Nuše Gnezda. Otroci so se pomerili v Levčkovem teku, zaposleni in vaditelji pa so se zatem z otroki pomerili še v vlečenju vrvi. Seveda je bila premoč na strani otrok, ki so svojo zmago slavili s 3:0!

Za tem je sledil drugi sklop vadb, začenši z Janom Kovačičem in vadbo Reset Workout. Tudi plesa ni manjkalo, za dobro vzdušje tako med mladimi kot tistimi, ki so mladi po srcu, pa so poskrbele Zumbalicious Crew, sledila pa jim je še Own Flow vadba, ki jo je pripravil Tomaž Debevec po vzoru Anžeta Spreizerja.


Nepozabna zabava na otroškem odru

Za nepozabno zabavo na otroškem odru je poskrbel Rok Terkaj, znan pod umetniškim imenom Trkaj, ki je pripravil glasbeno predstavo za otroke. Na tem prizorišču ni manjkalo plesa in petja, ki se je nadaljevalo pod taktirko Azre Pucko in plesne šole Libero dance center. Otroci so se naučili novih plesnih korakov in spoznali čarobni plesni svet.


Bogata paleta predavanj

Špela Jakša
, ki je spregovorila o posledicah prenapetega medeničnega dna, Ana Marija Mihelič je pripravila predavanje z naslovom Boj se sladkorja, ne maščobe. Parbati, ime, pod katerim se skrivata Ines Pusovnik in Nastja Starčič, sta pripravili predavanje Nahrani svoje hormone, Miha Koncilija pa je v predavanju združil celotno kolesarko abecedo: Vse o kolesarstvu "Od A do Tadej Pogačar". Prisluhnili smo predavanju Zdravstvenega doma Kamnik, kjer sta Simona Krumpestar in Petra Pirc pripravili predavanje o Materinstvu in spremembah, ki jih prinaša. Poslušalci so z veseljem prisluhnili Aleksandri Klopčič iz Javnega zavoda Mala ulica o Vlogi odraslih pri razvoju otrokovih možganov. Predavanje Matjaža Šerkezija je bilo kar na glavnem odru, in sicer je praktično prikazal, kaj vse moramo imeti v nahrbtniku, da bo naše obiskovanje gora čim bolj varno in brezskrbno.   


Spoznajte naše vaditelje in preverite kaj menijo o dogodku Dan Miganja ZAME:


Ogled fotogalerije >

Kako smo migali v preteklosti?

2022

2021

Kako smo migali v preteklosti?


2022

V letu 2022 smo migali v studiu.

2021

V letu 2021 smo migali v Arboretumu Volčji potok.