hero

PLESNA ŠOLA LIBERO DANCE CENTER

SPOZNAJTE ČUDOVITI PLESNI SVET
 

12:00 - 13:00


O DOGAJANJU

Družino Libero Dance Centra, ki ima svoj dom v Hiši Plesa v ljubljanskem BTCju, povezuje ljubezen do plesa. Energičen kolektiv z ljubeznijo širi svoje plesno znanje in se loti vsakega novega izziva bo z nami na Dnevu miganja ZAME poskrbel, da se bodo otroci naučili novih plesnih korakov in spoznali čudoviti plesni svet.

Vse to in še več pod mentorstvom in vodstvom Azre Pucko, ustanoviteljice ter vodje Libero dance centra, plesne učiteljice, ki poučuje najmlajše in tiste malo starejše, uspešno vodi plesni center Libero ter razvija nove projekte in organizira številne dogodke in tekmovanja. Je tudi predsednica sodniške komisije MTP Plesne zveze Slovenije ter mednarodna sodnica IDO.

Pod njenim vodstvom in z njenimi koreografijami, so si plesalci priplesali številna odličja, naj jih izvzamemo le nekaj:
  • več kot 20 nazivov Državnih prvakov,
  • več kot 10 nazivov Evropskih prvakov,
  • več kot 20 nazivov Svetovnih viceprvakov in prvakov.
Poleg tekmovanj je stala na odru številnih glasbenikov ter se pojavljala v njihovih videospotih ter nastopila v številnih oddajah in prireditvah. Na Dnevu miganja ZAME in za mojo družino bo z ekipo plesnih koreografov in animatorjev Libero Dance Centra poskrbela za to, da se bodo otroci preprosto zaljubili v ples – to bo zagotovo ljubezen na prvi pogled.