zdravje

Do 40% popust na pregled kožnih sprememb z izrezom

Vas skrbijo kožna znamenja in spremembe na vaši koži? Z dermatološkim pregledom si boste lahko pomagali za nadaljnjo rešitev.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

40 %

Ponudba vključuje

V medicinskem centru Ambulanta ZDRAVJE izvajajo samoplačniške specialistične preglede na področju žilne kirurgije, ortopedije, ultrazvočne in RTG diagnostike ter dermatologije in laserske tehnike.

Prvi specialistični dermatološki pregled z dermatoskopom je ambulantni pregled, ki pomaga pri ločevanju nenevarnih pigmentnih sprememb na koži od potencialno nevarnih, ki se lahko razvijejo v kožnega raka - maligni melanom. Pregled z dermatoskopom  pokaže ali so vaša kožna znamenja nenevarna ali potencialno nevarna. Če zdravnik med pregledom odkrije sumljivo znamenje, svetuje kirurško odstranitev s histopatološko preiskavo. Odstranitev lahko opravite v naši ambulanti pri specialistih kirurgije v najkrajšem možnem času. Pregled običajno traja 20 min.

Pregled lahko opravite v Ljubljani in Kopru. Redna cena pregleda z dermatoskopom je 110 EUR (Ljubljana) ter 95 EUR (Koper).

Izrez kožnih sprememb
S kirurškim izrezom se odstranjujejo spremembe, ki jih je specialist dermatologije ocenil kot nevarne in potencialno nevarne, pigmentna znamenja, večje papilomatozne nevuse, aterome in lipome. Kirurški izrezi kožnih in podkožnih tvorb so ambulanti posegi, ki jih izvaja splošni ali plastični kirurg v lokalni anesteziji.

Posege izvajajo v Ljubljani in Kopru. Redna cena storitve je 100-850 EUR, glede na vrsto in obseg izreza ter histopatološke preiskave.

Popusti za člane Generali ZAME:

  • Do 40% popust na dermatološki pregled kožnih sprememb z dermatoskopom in
  • Do 40% popust za izrez kožnih sprememb

Dodatne informacije in možnost rezervacije termina > 

  • Veljavnost ugodnosti: do 31. 1. 2025

O ponudniku

AMBULANTA ZDRAVJE, ZDRAVSTVENE STORITVE, D.O.O., POSLOVNA ENOTA LJUBLJANA
POT K IZVIRU 6 , 1260 LJUBLJANA - POLJE

Telefon: 030 704 429
E-pošta: info@ambulanta-zdravje.si
https://www.ambulanta-zdravje.si

zdravje

Do 40% popust na pregled kožnih sprememb z izrezom

Do 40 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite