hero

Nagradna igra Brezplačna predstava ZAME

Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri »Brezplačna predstava ZAME«, kjer podarjamo 50 x dve vstopnici za ogled predstave Nikoli ni prepozno v SiTi Teatru BTC, ki bo 8. 3. 2024.

Nagradna igra Brezplačna predstava ZAME


V SiTi Teatru BTC se boste 8. marca ob 20:00 uri, na praznik Dan žena, v monokomediji Nikoli ni prepozno z Mojco Fatur nasmejali do solz. Pohitite in si zagotovite brezplačno vstopnico!

Predstava »Nikoli ni prepozno« je monokomedija žlahtne komedijantke Mojce Fatur o iskanju smisla in ravnovesja, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. 

V nagradni igri lahko sodelujejo tisti, ki:

Vsak si lahko kupon prenese le enkrat

Nagradni sklad

  • 50 x dve vstopnici za ogled predstave Nikoli ni prepozno v SiTi Teatru BTC, ki bo 8. 3. 2024
Ne zamudite te izredne predstave z Mojco Fatur, ki vas bo resnično nasmejala.

Prenesite kupon in sodelujete v nagradni igri za dve vstopnici za ogled predstave Nikoli ni prepozno!

Nagradna igra poteka do 25. 2. 2024!
želim kupon

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Kakšna je nagrada?


Vespa Elettrica RED in rdeča čelada model Vespa.
Simbolična rdeča barva se ovija okoli jeklene karoserije, sedeža in tudi kolesnih obročev, obarvanih rdeče in z diamantno brušenimi robovi.

Vespa Elettrica RED je več kot le motorno kolo na električni pogon, saj nosi tudi močno sporočilo o družbeni odgovornosti - tako skrb za okolje kot globalno podporo najranljivejšim skupnostim. Nastala je namreč v sodelovanju s proizvajalcem Piaggio in neprofitno organizacijo (RED) z željo pomagati socialno najšibkejšim skupnostim.  

Nagradna igra »VESPA ZAME«

Vabimo vas, da se pridružite nagradni igri »VESPA ZAME« in z nekaj sreče bo vaša rdeča električna VESPA in čelada.

Več o nagradni igri

Vsak nagrajenec prejme kodo za dve vstopnici za ogled predstave »Nikoli ni prepozno«, ki bo 8. 3. 2024 v SiTi Teatru BTC.

V monokomediji boste spoznali Aljo, ki je vse v enem in ena za vse. Po letih kuhanja, pranja, prevažanja otrok, podpiranja moževe kariere in koordiniranja družinske firme je prišel čas za spremembo. Sledila bo svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom "zadovoljna stranka, boljši svet". A zadovoljstvo je izmuzljiv pojem, svet pa pisana gneča bolj ali manj uravnovešenih strank, družinskih članov, taksistov, gradbenih delavcev in drugih, ki poskrbijo, da nič ne gre kot po maslu.

Ne zamudite te izredne predstave z Mojco Fatur, ki vas bo resnično nasmejala.

Več o predstavi na https://www.sititeater.si/predstave-siti-teatra-btc/nikoli-ni-prepozno/.
 

Nagradna igra bo potekala do vključno 25. 2. 2024.
Žrebanje glavne nagrade bo potekalo 26. 2. 2024.

Pravila nagradne igre >