Spletna delavnica Pretočna osebnost z dr. Milan Hosta

Se spomnite tistega občutka, ko delujete z izjemno osredotočenostjo in ste preplavljeni z gotovostjo v svoje sposobnosti?

V tem stanju smo popolnoma raztopljeni v tem, kar počnemo, tako zelo, da se zdi, da se čas upočasnjuje in to nam daje izjemen občutek enosti z okoljem. V tem stanju ni nobenega dvoma, ni stresov ali pritiskov, ki jih običajno najdemo v današnji družbi, ni strahu, da nam ne bi uspelo, nobenega notranjega glasu ni, ki bi kritiziral vsak naš korak, popolnoma smo potopljeni v nalogo. To stanje ni izmuzljivo, to stanje ni mistično. Imenuje se stanje pretoka.

Na delavnici spoznate:

  •  katere so osnovne lastnosti pretočne osebnosti;
  • kako načrtno dosegati stanje dobrega pretoka in lahkotnosti v življenju;
  • zakaj in kako ujeti pravo mero pri soočanju z življenjskimi izzivi;
  • kaj lahko naredim, da čim večkrat »padem not« v cono visoke učinkovitosti;
  • kakšne okoliščine spodbujajo dobro pretočnost;
  • kako ujeti pravo frekvenco; na kratko o možganskih valovih v stanju visoke pretočnosti;
  • nekaj praktičnih napotkov za dober pretok!

OGLEJTE SI DELAVNICO


Kdo je dr. Milan Hosta?

Dr. Milan Hosta je trener življenjskih veščin,  strokovnjak pri razvoju FlowCode metode za sistematični razvoj pretočne osebnosti in mentor izobraževanja FlowCoach po vsem svetu. Poleg tega je predavatelj na Fakulteti za vede o zdravju pri Univerzi na Primorskem, član strokovnega sveta Slovenskega coaching združenja, European Mentoring & Coaching Council, World Business & Executive Coach Summit, and International Breathwork Foundation. Ponuja podporo visoko uspešnim posameznikom, elitnim športnikom, podjetjem in strankam z različnimi izzivi rasti ali preobrazbe ali z zdravstvenimi težavami. Je profesionalni član Galileo Commission, ki raziskuje in širi meje znanosti, medicine in duhovnosti.