Rezultati glasovanja za NAJ razgled s Klopce ljubezni

Na najbolj romantičnih mestih z razgledi je postavljenih 53 Klopc ljubezni po Sloveniji. Vse imajo čudovite razglede, želeli pa smo izvedeti, kateri razgled s Klopce ljubezni je po vašem mnenju najlepši.

Zaključeno je glasovanje za NAJ razgled s Klopce ljubezni, ki je potekalo od 19. 12. 2023 do 19. 1. 2024.
V naboru za glasovanje je bilo 17 izbranih Klopc ljubezni.  

Rezultati so naslednji:

Klopca Št. glasov %
Vogar nad Bohinjskim jezerom 232 19
Velika Osojnica nad blejskim jezerom 191 16
Cerkev sv. Barbare na Ravniku pri Hotedršici 149 12
Donačka gora 83 7
Mariborsko Pohorje 73 6
Olševa gora 62 5
Ribnica - Stene svete Ane 61 5
Čaven 58 5
Pomjan 48 4
Boč – Drevenik 41 3
Jeruzalem 38 3
Grmada nad Krškim 35 3
Polzela - Vimperk 31 3
Vače 30 2
Sveti Lovrenc nad Postojno 27 2
Golica 25 2
Mestni vrh nad Kočevjem 22 2
SKUPAJ 1206 100
Morda ste že imeli priložnost katero od njih obiskati in se prepričati, kako lep je lahko razgled, ki ga ponujajo. Če Klopc ljubezni še niste obiskali, ker ne veste, kje se nahajajo, smo za vas pripravili navodila (točne koordinate, nadmorsko višino in zahtevnost poti), ki vam bodo omogočila, da se odpravite iskati Klopce ljubezni in doživeti čudovit dnevni izlet po Sloveniji z družino, s prijatelji, s kužkom ali s kolesom.

Želim zemljevid Klopc ljubezni
Vsaka Klopca ljubezni je opremljena s QR kodo, z njenim skeniranjem pa ustvarjate svoj personaliziran interaktivni album, ki beleži že obiskane klopce in odkriva tiste, ki jih še niste obiskali.

Na koncu vam album obiskanih klopc, poleg odličnih izletov, neodkritih koščkov Slovenije in čudovitih razgledov, lahko prinese še posebno nagrado - Klopco ljubezni za vaš dom. Več kot jih boste označili v albumu, večja bo verjetnost pri žrebu, da klopca postane prav vaša..
Želimo vam veliko prijetnih trenutkov na Klopcah ljubezni!

Že poznate ZAME?

ZAME je skupnost, ki združuje vse, ki se zavedajo pomena zdravega življenja, obožujejo zanimive izzive in si obenem ne zatiskajo oči pred tveganji vsakdana.

Namenjen je vsem, ki so pripravljeni narediti nekaj pomembnih sprememb v svojem življenju, vstati s kavča in obrniti življenje na bolje. Del zdravega življenjskega sloga je tudi telesna aktivnost!

Ugodnosti za vse člane