zavarovanja

Prvo leto do 30% popust za Specialiste z asistenco

Zavarovanje zagotavlja hiter dostop do splošnega zdravnika in specialistov. Izognite se dolgim čakalnim vrstam.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

30 %

Ponudba vključuje

Izkoristite odlično ponudbo zdravstvenega zavarovanja, ki zagotavlja takojšen video dostop do zdravnika splošne oziroma družinske medicine in krije vse potrebne zdravstvene storitve za pridobitev diagnoze in zdravljenja novonastale bolezni ali nezgode. Pri sklenitvi zavarovanja Specialisti z asistenco boste upravičeni tudi do trajnega družinskega popusta in popusta zaradi sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja

Zavarovanci Specialistov z asistenco, ki ob bolezni ali nezgodi koristijo zdravstvene storitve iz tega zavarovanja, se v aktivno življenje vrnejo povprečno 3 mesece prej kot tisti, ki zavarovanja Specialisti z asistenco nimajo.

S svojim zastopnikom uredite vse potrebno, da prejmete popust. Popust lahko unovčite tudi pri sklenitvi zavarovanja prek spleta.

Pridobitev popusta pri sklenitvi zavarovanja pri zastopniku:
Zastopnik vam bo ob sklenitvi zavarovanja upošteval popust glede na Generali ZAME nivo zvestobe, ki vam pripada. Ob sklepanju zastopniku pokažite kupon s kodo, ki ga prenesete na tej strani. Kupon s kodo prejmete po prenosu na svoj e-naslov.

Pridobitev popusta pri spletni sklenitvi:
Če želite skleniti zavarovanje prek spleta, vam bomo zagotovili popust, ki vam pripada glede na članstvo v Generali ZAME. Preprosto pošljite kupon, ki ga prenesete na tej strani na info@g24.si s sporočilom o vaši želji. Omogočili vam bomo popust in vam podali ustrezna navodila za spletno sklenitev.

  • Veljavnost ponudbe: do 31. 12. 2023

O ponudniku

GENERALI ZAVAROVALNICA D. D.
KRŽIČEVA ULICA 3 , 1000 LJUBLJANA

Telefon: 080 70 77
E-pošta: info.si@generali.com
https://www.generali.si

zavarovanja

Prvo leto do 30% popust za Specialiste z asistenco

Do 30 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite