zdravje

Do 30 % na diagnostiko telesa v Kinezio Kliniki

Preverite, kako s kineziološkimi tehnikami odpraviti bolečine, ki so posledice sedenja, ponavljajočega gibanja in nepravilne drže.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

30 %

Ponudba vključuje

Poznate kineziološki pristop na osnovi strokovne diagnostike, ki analizira stanje vašega telesa in kaj storiti v primeru neravnovesja med pomembnimi segmenti telesa? V Kinezio Kliniki vam lahko pomagajo in pripravijo korekcijske programe vaj, ki jih lahko izvajate pod strokovnim vodstvom magistra kineziologije v okviru njihovih programov v živo ali v virtualni telovadnici.

Kaj pomeni kineziološki pristop?
Post rehabilitacijsko obdobje, omejitve gibanja s posledično bolečino ter želja po optimalnem okrevanju so razlogi za obisk Kinezio Klinike. Magister kineziologije ob pomoči različnih gibalnih testov oceni omejitve posameznih segmentov telesa oz. njihovo pomanjkljivo funkcionalnost.

Telo, kot zelo kompleksen sistem, pogosto dojemamo preveč samoumevno, pričakujemo namreč, da bo brez posledic sledilo zahtevam sodobnega načina življenja. Na žalost pa zelo pogosto prezremo začetne deformacije in mišična nesorazmerja ter zanemarjamo opozorilne signale, ki lahko vodijo v stanje s trajnimi posledicami.

Na osnovi diagnostike pridobite poglobljen pogled v delovanje vašega telesa, smernice za redne vaje proti bolečinam in nadaljnjim deformacijam. Po želji vas strokovno usmerijo na osebno kineziološko obravnavo ter priporočajo varno kasnejšo rekreativno dejavnost. 

Programi so nastajali na podlagi več kot 20 letnih izkušenj priznane strokovnjakinje in lastnice Kinezio Klinike, Urške Dolinšek. "Srce Kinezio Klinike" je izjemna ekipa strokovnjakov, ki s srčnostjo in z veliko mero empatije nesebično predaja svoje znanje slehernemu uporabniku naših programov.

Vrsta programov
V Kinezio Kliniki ne izvajajo naključnih skupinskih vadb. Vsaka vadbena ura v sklopu izbranega programa je posebej pripravljena in namenjena samo določeni osebi.

Popusti za člane Generali ZAME:

  • Redna cena za diagnostiko telesa: 69 EUR. 
  • Višina popusta: Do 30 % na diagnostiko telesa v Kinezio Kliniki
  • Član se identificira v Kinezio Kliniki s kuponom, ki ga je prejel na svoj e-naslov ali v mobilno denarnico.
  • Veljavnost ugodnosti: 30. 10. 2024

O ponudniku

KINEZIO KLINIKA, KINEZIOLOŠKE STORITVE, D.O.O.
ŠPANSKA ULICA 1 (Vodno mesto Atlantis) , 1000 LJUBLJANA

Telefon: 041 367 441
E-pošta: urska@kinezioklinika.si
https://kinezioklinika.si/

zdravje

Do 30 % na diagnostiko telesa v Kinezio Kliniki

Do 30 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite