šport in prosti čas

20% popust za izbrane GARMIN naprave

Za doseganje ciljev za telesno pripravljenost in zdrav življenjski slog izberite GARMIN napravo za spremljanje aktivnosti in športa. Odlična ponudba!

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

20 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

20 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

20 %

Ponudba vključuje

Se sprašujete, kako zaživeti bolj zdravo, izboljšati svoje športne zmogljivosti ter s športnimi aktivnostmi in rekreacijo na prostem kvalitetno preživeti toplejši del leta? S pomočjo uporabe zapestnega trenerja 24/7 boste dosegli zastavljene cilje za zdravje in telesno pripravljenost. Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem z uporabo naprav Garmin.

Odlična ponudba naprav za člane Generali ZAME za spremljanje dejavnosti kot so tek, trail tek, tek na smučeh, turno smučanje, pohodništvo in gorništvo (osnovna navigacija), kolesarjenje (gravel in touring z navigacijo) in vadbe v notranjih prostorih (fitnes / wellness).

Preverite ponudbo naprav z 20% popustom >

Kako do popusta?
Popust pridobite tako, da kliknete na gumb za pridobitev kupona. Prejeli ga boste na svoj e-naslov, s katerim ste se registrirali v Generali ZAME. Na kuponu boste prejeli svojo enkratno kodo, ki jo vpišete v nakupnem procesu v spletni trgovini GARMIN. Ena koda velja za nakup enega izdelka iz seznama.

Vstop v GARMIN spletno trgovino za nakup s popustom >

  • Veljavnost ugodnosti: do 31. 12. 2024

O ponudniku

GARMIN D.O.O.
POSLOVNA CONA A 22 , 4208 ŠENČUR

Telefon: 04 27 92 510
E-pošta: slovenia.info@garmin.com
https://www.garmin.com/sl-SI/c/promotions/28916/

Zaloga: 8883

šport in prosti čas

20% popust za izbrane GARMIN naprave

20 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite