šport in prosti čas

Do 20% popust za izbrane GARMIN naprave

Za doseganje ciljev za telesno pripravljenost in zdrav življenjski slog izberite GARMIN napravo za spremljanje aktivnosti in športa. Odlična ponudba!

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

Do 20 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

Do 20 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

Do 20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

Do 20 %

Ponudba vključuje

Se sprašujete, kako zaživeti bolj zdravo, izboljšati svoje športne zmogljivosti, se z vadbami v telovadnicah, fitnesih in na prostem kvalitetno pripraviti na tekaške in kolesarske podvige, ter druge športne dejavnosti , s katerimi se strastno ukvarjate? S pomočjo uporabe zapestnega trenerja 24/7 boste dosegli zastavljene cilje za zdravje in telesno pripravljenost. Prevzemite nadzor nad svojim zdravjem z uporabo naprav Garmin.

Odlična ponudba naprav za člane Generali ZAME za spremljanje dejavnosti kot so tek, trail tek, tek na smučeh, turno smučanje, pohodništvo in gorništvo (osnovna navigacija), kolesarjenje (gravel in touring z navigacijo) in vadbe v notranjih prostorih (fitnes / wellness).

Preverite ponudbo naprav s popusti do 20 % >

Kako do popusta?
Popust pridobite tako, da kliknete na gumb za pridobitev kupona. Prejeli ga boste na svoj e-naslov, s katerim ste se registrirali v Generali ZAME. Na kuponu boste prejeli svojo enkratno kodo, ki jo vpišete v nakupnem procesu v spletni trgovini GARMIN.

Vstop v GARMIN spletno trgovino za nakup s popustom >

  • Veljavnost ugodnosti: do 1. 4. 2024

O ponudniku

GARMIN D.O.O.
POSLOVNA CONA A 22 , 4208 ŠENČUR

Telefon: 04 27 92 510
E-pošta: slovenia.info@garmin.com
https://www.garmin.com/sl-SI/c/promotions/28916/

Zaloga: 9038

šport in prosti čas

Do 20% popust za izbrane GARMIN naprave

Do 20 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite