kultura

15 % popust na nakup vstopnic v SiTi Teatru BTC

SiTi Teater BTC navdušuje s programom, namenjenim obiskovalcem vseh starosti. Vabimo vas, da si ogledate pester spored gledaliških komedij, stand-up komedij, koncertov in predstav za otroke.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

15 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

15 %

Vaša ugodnost

ZLATI

15 %

Ponudba vključuje

Obisk gledališča v družbi najdražjih vam bo pričaral lep zaključek dneva. Dobro razpoloženje vpliva pozitivno na naše počutje in zdravje.

Popusti za člane Generali ZAME:

  • 15 % popust na nakup do dveh vstopnic v SiTi Teatru BTC  (število vstopnic je omejeno). Popust velja za celoten program SiTi Teatra BTC z izjemo posebnih dogodkov pri katerih je navedeno, da popusti ne veljajo. Popust ne velja za darilne vstopnice, SiTi trojčke in abonmajske vstopnice. Promocijske kode ne delujejo na znižane cene vstopnic za dijake, študente in seniorje.

Več o sporedu SiTi Teatra BTC >

Kako koristiti popust
Spletni nakup:
Kupon Generali ZAME prenesite na tej strani. Na svoj e-naslov prejmete kupon s kodo, ki jo vpišete v nakupnem procesu vstopnic v spletni trgovini SiTi Teatra BTC. Pri spletnem nakupu v košarico dodajte vstopnico z redno ceno za želeni dogodek, nato izberete način plačila. V naslednjem koraku (pregled košarice) kliknite na 'Imam promocijsko kodo' ter vpišite svojo kodo.

Nakup na prodajnem mestu:
Kupon Generali ZAME s kodo za popust lahko koristite tudi na prodajnem mestu Info točka BTC City (Dvorana A - vhod A2). Kupon s kodo pokažete na svojem mobilnem telefonu.

  • Veljavnost ugodnosti: do 31. 12. 2024.

O ponudniku

SiTi Teater BTC upravlja: Kreker, kreativno umetniška družba, d.o.o.
KRIŽNA ULICA 19 , 1000 LJUBLJANA

Telefon: 070 940 940 (pon - pet: 10:00 ? 14:00)
E-pošta: info@sititeater.si
http://www.sititeater.si

Zaloga: 2263

kultura

15 % popust na nakup vstopnic v SiTi Teatru BTC

15 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite