kolo

Popust na nakup kolesarskega vodnika Pikčasta Slovenija

Kolesarski vodnik Pikčasta Slovenija, katere avtor je Tadej Golob, ponuja predloge za kolesarske trase. Zdaj je priložnost, da prihranite 3,65 EUR, saj je poštnina za dostavo pri spletnem nakupu brezplačna.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

Brezplačna poštnina

Vaša ugodnost

BRONASTI

Brezplačna poštnina

Vaša ugodnost

SREBRNI

Brezplačna poštnina

Vaša ugodnost

ZLATI

Brezplačna poštnina

Ponudba vključuje

Kolesarski vodnik Pikčasta Slovenija je odlična ideja za darilo svojim družinskim članom ali prijateljem, saj ponuja ideje za načrtovanje kolesarskih tras, ki jih boste lahko prekolesarili sami ali v družbi ter poskrbeli za zdravo in aktivno življenje. Več izvodov kupite, več privarčujete!

Tadej Golob je prekolesaril Slovenijo in zamejstvo. Od Šavrinskega gričevja slovenske Istre, Brkinov in Vipavske doline (in od tam na Kras), do vzpetin nad Sočo in nekajkrat v Beneško Slovenijo; od kraljevskega kroga okoli Triglava s 3800 višinskimi metri vzpona, klancev predalpske Slovenije nad Idrijo, Žirmi in Kranjem do Osilnice in Strme rebri nad njo; od Bele krajine in kroga okoli Trdinovega vrha (najvišjega vrha Gorjancev), preko Kozjanskega do Celja in Koroške; okoli Uršlje gore, iz Velikovca čez Svinško planino, nekoč skrajno severno mejo slovenskega narodnostnega ozemlja, do Pohorja in čez Kozjak; pa do največjega slovenskega gričevja - Slovenskih goric, in, na koncu, presenečenja za vse zaljubljence v slovenske gorske etape - Prekmurja.

"Dobra stvar tega vodnika in krogov v njem je prav njegova poljudnost, neobveznost. Začrtane trase lahko dojamete zgolj kot predlog, jih začnete (in končate) kjer koli na njihovih krožnicah, odpeljete v predlagano smer ali po svoje. Obljubim pa lahko, da boste, če se boste držali vrisanih cest, ostali na asfaltu, razen tam (v treh primerih), ko ga za kakšen kilometer zamenja znosen makadam. To vam zagotavljam, ker sem še iz tistega analognega sveta, v katerem nismo poznali ne aplikacij ne satelitske navigacije, in sem izrisano z računalnikom preveril še na terenu oziroma odpeljal vse kroge," je zapisal Tadej Golob. Kolesarski vodnik je napisan v slovenščini in preveden v italijanščino in nemščino.

Popusti za člane Generali ZAME:

Kako koristiti popust:
Popust člani koristijo s kodo na kuponu, ki ga prenesete na tej strani. Kodo vpišite v nakupnem procesu naročila knjige prek spleta. V postopku boste po vpisu kode imeli označeno "brezplačno dostavo" pri Pošti Slovenije.

  • Veljavnost ugodnosti: do 1. 9. 2024

O ponudniku

ZALOŽBA GOGA
GLAVNI TRG 6 , 8000 NOVO MESTO

Telefon: 07 393 08 02
E-pošta: info@goga.si
https://www.goga.si/

kolo

Popust na nakup kolesarskega vodnika Pikčasta Slovenija

Brezplačna poštnina

Za ogled se registrirajte ali prijavite