kolo

Dodaten 10% popust na že znižane čelade Cratoni v A2U

Za vožnjo s kolesom potrebujete kakovostno čelado, da vas zaščiti pri morebitnih padcih. Svetujemo vam, da brez čelade ne kolesarite. Preverite odlično ponudbo Cratoni čelad v A2U trgovinah!

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

10 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

10 %

Vaša ugodnost

ZLATI

10 %

Ponudba vključuje

Trgovino A2U, ki velja za največjo specializirano kolesarsko trgovino v Sloveniji, odlikuje največja zaloga električnih koles, ponujajo pa tudi široko paleto cestnih, gravel, gorskih, treking, mestnih in otroških koles.

Varnost je pri vožnji s kolesom najbolj pomembna. Zato preverite, če je vaša čelada ustrezna ali če jo je potrebno zamenjati. A2U trgovina ponuja čelade, kjer bo vsak našel tisto, ki se mu prilega in nudi ustrezno zaščito takrat, ko jo najbolj potrebuje. Bodite pozorni na dobro prezračevanje in ustrezno prilagajanje čelade vaši glavi.

Pri gorskem kolesarjenju in na strmih terenih si zagotovite močnejšo zaščito, ki vas bo varovala pred poškodbami glave in obraza. V ponudbi full face čelad boste zagotovo našli takšno, ki vas bo varovala pri vzponih in spustih. Izbirate lahko med različnimi namestitvami, zaščitami in snemljivi deli. Velikost izberite glede na obseg vaše glave.

Pred nakupom priporočamo posvet s svetovalci v A2U trgovinah, ki vam bodo lahko podali vse informacije in vam svetovali najprimernejši nakup. 

Ponudba Cratoni kolesarskih čelad v A2U >

Popusti za člane Generali ZAME:

  • Dodaten 10% popust na že znižane čelade Cratoni
  • Veljavnost ugodnosti: do 30. 9. 2024 oz. do razprodaje zalog

O ponudniku

A2U D.O.O.
POSLOVNA CONA A 53 , 4208 ŠENČUR

Telefon: 04 2927 200
E-pošta: info@a2u.si
https://www.a2u.si

kolo

Dodaten 10% popust na že znižane čelade Cratoni v A2U

10 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite