kolo

22% popust na redne cene električnih koles v A2U

Po električno kolo v A2U, kjer vam bodo strokovnjaki pomagali pri nakupu. Preverite popuste na redne cene električnih koles in na že znižane cene električnih koles!

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

22 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

22 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

22 %

Vaša ugodnost

ZLATI

22 %

Ponudba vključuje

Trgovina A2U, kot največja kolesarska trgovina v Sloveniji. Trgovino odlikuje široka ponudba cestnih, gravel, gorskih, treking, mestnih in otroških koles. Našteto ponudbo koles pa nadgrajujejo z električnimi kolesi vseh navedenih kategorij. V kolesarskem segmentu ponujajo kolesa priznanih znamk Colnago, Haibike, Lapierre, Wilier, Corratec, Ghost, Winora in Gusto. Poleg koles imajo širok nabor kolesarske opreme (čevlji, oblačila, števci in dodatna oprema) ter opreme za športe v naravi (Hoka čevlji, Odlo oblačila ...). Znani so po kvalitetnem in strokovnem servisu, tudi kot pooblaščeni servis komponent Shimano.

Kolesarjenje z električnim kolesom je dobra aerobna vadba, s katero si pomagate pridobiti odlično kondicijo. Električno kolo deluje na podoben način kot običajno kolo, le da ima vgrajeno električno komponento, ki pomaga kolesarju pri pedaliranju oz. kolesu poveča moč in hitrost. Kolo se torej ne premika samo od sebe, še vedno ga je treba poganjati, a je to manj naporno kot pri običajnem kolesu. Električna kolesa so primerna so za vse starosti.

Pred nakupom priporočamo posvet s svetovalci v A2U trgovinah, ki vam bodo lahko podali vse informacije in vam svetovali najprimernejši nakup. 

Ponudba e-koles A2U >

Popusti za člane Generali ZAME:

  • 22% popust na redne cene električnih koles ali 100 EUR dodatnega popusta na že znižane cene električnih koles
  • Veljavnost ugodnosti: do 30. 9. 2024 oz. do razprodaje zalog

O ponudniku

A2U D.O.O.
POSLOVNA CONA A 53 , 4208 ŠENČUR

Telefon: 04 2927 200
E-pošta: info@a2u.si
https://www.a2u.si

kolo

22% popust na redne cene električnih koles v A2U

22 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite