nagradne igre

KLOPCA LJUBEZNI ZAME

Člani Generali ZAME, aktivirajte kupon in obiščite vsaj eno od Klopc ljubezni in morda prav vam podarimo Klopco ljubezni za svoj dom.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

Brezplačno

Vaša ugodnost

BRONASTI

Brezplačno

Vaša ugodnost

SREBRNI

Brezplačno

Vaša ugodnost

ZLATI

Brezplačno

Ponudba vključuje

Na najbolj romantičnih mestih z najlepšimi razgledi, ne predaleč in ne preblizu, je postavljenih vedno več Klopc ljubezni. Vsaka od njih pričara drugačno doživetje in nedvomno so prav vse vredne obiska. Odkrijte njihove lokacije! Sami, z družino ali s svojimi prijatelji boste z obiski Klopc ljubezni poskrbeli za zdrav življenjski slog in še z malce sreče morda prejeli tudi svojo Klopco ljubezni. Sprejmite izziv!

Priložnost, da ste izžrebani za svojo Klopco ljubezni in praktične nagrade
Vsi, ki ste že člani Generali ZAME ali pa se boste včlanili do vključno 30. 9. 2024 in obiskali vsaj eno od Klopc ljubezni in skenirali QR kodo, ki jo najdete na Klopci ljubezni, boste sodelovali v žrebanju za naslednje nagrade:

  • 1 x Klopca ljubezni za svoj dom in 
  • 10 x praktična nagrada. 

Kako lahko sodelujete v nagradni igri?
V nagradni igri lahko sodelujete tisti, ki:

  • do vključno 30. 9. 2024 postanete člani Generali Programa prednosti ZAME (registracija se lahko opravi prek spletne strani www.generali-zame.si ali prek mobilne aplikacije Generali ZAME), 
  • obiščete vsaj eno od Klopc ljubezni in skenirate QR kodo, ki jo najdete na klopci. Vsak obisk klopce in skeniranje QR kode pomeni glas pri nagradnem žrebanju, torej več osvojenih klopc pomeni večjo verjetnost, da v nagradnem žrebanju prejmete Klopco ljubezni. Osvojene klopce se barvno prikažejo v albumu Klopc ljubezni na strani https://www.generali-zame.si/klopce-ljubezni
  • se s klikom na gumb "Želim kupon" prijavite za sodelovanje v nagradni igri in sprejmete Pravila nagradne igre "KLOPCA LJUBEZNI ZAME!".

Več o nagradni igri > 

  • Veljavnost nagradne igre: do 30. 9. 2024 

O ponudniku

GENERALI ZAVAROVALNICA D. D.
KRŽIČEVA ULICA 3 , 1000 LJUBLJANA

Telefon: 080 70 77
E-pošta: info.si@generali.com
https://www.generali.si

nagradne igre

KLOPCA LJUBEZNI ZAME

Brezplačno

Za ogled se registrirajte ali prijavite