zdravje

Do 30 % na diagnostiko telesa v Fitnes Kliniki

Preverite, kako s kineziološkimi tehnikami odpraviti bolečine, ki so posledice sedenja, ponavljajočega gibanja in nepravilne drže.

Za ogled vaše ugodnosti se registrirajte ali prijavite

Vaša ugodnost

OSNOVNI

10 %

Vaša ugodnost

BRONASTI

15 %

Vaša ugodnost

SREBRNI

20 %

Vaša ugodnost

ZLATI

30 %

Ponudba vključuje

Poznate kineziološki pristop na osnovi strokovne diagnostike, ki analizira stanje vašega telesa in kaj storiti v primeru neravnovesja med pomembnimi segmenti telesa?  V Fitnes Kliniki vam lahko pomagajo in pripravijo korekcijske programe vaj, ki jih lahko izvajate pod strokovnim vodstvom magistra kineziologije v okviru njihovih programov v živo ali v virtualni telovadnici.

Kaj pomeni kineziološki pristop?
Poslanstvo kineziologije je približati odgovornost do telesa, izobraževati posameznika o izjemno sofisticiranemu sistemu, kajti vsak gib povzroči val sprememb na celotni strukturi in zelo pogosto z omejenim obsegom gibanja kot so sedenje, ponavljajoča gibanja in nepravilne drže povzročamo deformacije, ki jih spremljajo bolečine. Kineziološki pristop Fitnes klinike na osnovi strokovne diagnostike analizira stanje vašega telesa in v primeru neravnovesja med pomembnimi 
segmenti telesa pripravi individualne korekcijske programe vaj. Programi so nastajali na podlagi več kot 20 letnih izkušenj priznane strokovnjakinje in lastnice Fitnes klinike, Urške Dolinšek. Fitnes klinika ni medicinska klinika, prav tako ne fitnes, a so bistveno več kot telovadnica.

Vrsta programov
V Fitnes Kliniki ne izvajajo naključnih skupinskih vadb. Vsaka vadbena ura v sklopu izbranega programa je posebej pripravljena in namenjena samo določeni osebi.

Popusti za člane Generali ZAME:

  • Redna cena za diagnostiko telesa: 69 EUR. 
  • Višina popusta: Preverite popust, ki vam pripada na osnovi članstva v Generali ZAME!
  • Član se identificira v Fitnes kliniki s kuponom, ki ga je prejel na svoj e-naslov ali v mobilno denarnico.
  • Veljavnost ugodnosti: 10. 10. 2023

O ponudniku

FITNES KLINIKA D.O.O.
VODNO MESTO ATLANTIS, ŠPANSKA ULICA 1 , 1533 LJUBLJANA

Telefon: 041 367 441
E-pošta: urska@fitnesklinika.si
https://www.fitnesklinika.si

zdravje

Do 30 % na diagnostiko telesa v Fitnes Kliniki

Do 30 %

Za ogled se registrirajte ali prijavite