4 predlogi za jesenski izlet z ugodnostmi ZAME

Prosti dnevi med jesenskimi počitnicami so odlična priložnost za izlet z najbližjimi. Če se ne odpravljate na daljšo pot, si dneve lahko popestrite z obiskom slovenskih krajev in se prepustite zanimivim in zabavnim doživetjem, ki jih ponujajo.

Za vas smo zbrali nekaj predlogov, ki so s pomočjo Generali Programa prednosti ZAME še posebej dostopni. Izberite tiste po svojem okusu in prevzemite kupon za ugodnost.
 
  1. Brezplačen sprehod  po Arboretumu Volčji Potok 

Park Arboretum je čudovit v vseh letnih časih, sončen jesenski sprehod pa je prav čaroben. Poleg sprehoda po parku si lahko ogledate razstavo buč, obiščete pozitivne energetske točke, se z otroki zabavate na velikem otroškem igrišču in skupaj obesite željo na Generalijevo drevo optimizma. Do 19. 11. boste člani programa ob obisku prejeli tudi posebno jesensko darilo – čebulice tulipanov, v park pa se boste lahko podali brezplačno.
 
  1. 20% popust za kopanje v Aquapark & Wellness Bohinj 

Potep po Gorenjski lahko združite s kopanjem v Aquapark & Wellness Bohinj, ki ponuja zabavo za družine z otroki, vsak pa lahko poišče tudi miren kotiček za sprostitev. Poleg bazenov s tobogani, igrali in divjo reko sta namreč na voljo tudi wellness center in savna park ter solna soba. Če bi dan rajši preživeli na prostem, pa se lahko dogovorite za večerno druženje ob igri bowlinga. Pred obiskom ne pozabite prevzeti kupona ugodnosti, ki omogoča do 20 % ugodnejše vstopnice.
 
  1. 15 % ugodneje v doživljajski park Expano

Če boste raziskovali Pomurje, ne smete izpustiti izjemnega arhitekturnega objekta Expano, ki na domiseln in inovativen način predstavlja pomurski svet. S pomočjo sodobne tehnologije boste na zabaven način doživeli Pomurje v malem, s članstvom v Generali ZAME 15 % ugodneje.
 
  1. Obisk Kobilarne Lipica 30 % ceneje  

Kobilarna Lipica navduši ob vsakem obisku, družbe konjev pa bodo zagotovo veseli najmlajši. Sprehodite se po kobilarni in prostranem posestvu, uživajte v vožnji s kočijo ali pa se udeležite nepozabnih programov za otroke in družine. Člani Generali ZAME lahko koristite 30% popust za aktivnosti v tem čudovitem okolju.