V  Generali Programu prednosti ZAME spodbujamo in nagrajujemo vse, ki radi aktivno preživljate prosti čas, skrbite za zdravje ter uživate v ugodnostih po svojem okusu. 
Vabimo vas, da si brezplačno naložite mobilno aplikacijo Generali ZAME, ki bo vaš osebni spremljevalec za zdrav življenjski slog. 
V aplikaciji si lahko nastavite osebne cilje, spremljate svoj dnevni napredek prek števca aktivnosti, prebirate uporabne nasvete o zdravi prehrani in gibanju ter zbirate Migi točk, s katerimi si lahko zagotovite bogate nagrade. Za vsak uspešno zaključen izziv ali dosežen cilj prejmete Migi točke, ki jih lahko zamenjate za razpisane nagrade.  
 

Nova nagradna igra:

Z Migi točkami do smuči ELAN iz Intersporta

Zavedamo se, da je spreminjanje navad lažje, če smo dodatno motivirani, zato bomo skupaj z Intersportom aktivne uporabnike aplikacije nagradili.

Pripravili smo nagradno igro, s katero si lahko zagotovite eno od 16 nagrad za zimsko aktivnost. Izmed vseh, ki boste do 28. februarja 2023 dosegli 500 Migi točk in aktivirali kuponček, bomo izžrebali 16 nagrajencev, ki boste prejeli eno od nagrad, ki jih podeljuje Intersport: smuči, torba za smuči ali torba za smučarske čevlje.
 

Kako lahko sodelujete v nagradnem žrebanju?


Vaše aktivnosti na poti do bolj zdravega življenjskega sloga so v mobilni aplikaciji točkovane z Migi točkami. V nagradni igri boste lahko sodelovali, ko osvojite 500 Migi točk.

Nagradna igra poteka od 8. novembra 2022 do 28. februarja 2023.
 
  1. Izberite svoj načrt do bolj zdravih navad in redno posodabljajte svoj napredek.
  2. Do 28. februarja 2023 zberite 500 Migi točk.
  3. Aktivirajte kuponček za sodelovanje v nagradnem žrebu, ko zberete 500 točk. Po aktivaciji se vam točke izbrišejo in se začnejo seštevati od začetka. 
  4. Držite pesti, da se sreča nasmehne prav vam.

Pomembno! 
Kuponček lahko aktivirate vsakič, ko dosežete 500 točk. Večkrat, ko ga boste aktivirali, večja verjetnost je, da boste izžrebani za eno od nagrad. 

Prenesite si aplikacijo in sodelujte v nagradni igri >>
​​​​​​​

Opis nagrad: 

  • Elan smuči (moške smuči Amphibio 13 ali ženske Insomnia LITE)
  • 5 x Torba Elan za smuči (1 par 1P Ski bag 180 cm green)
  • 10 x Torba Intersport za smučarske čevlje (torba za smučarske čevlje Ski boot bag square black Intersport ali torba za smučarske čevlje Ski boot bag Triangle black Intersport).

Kako pridobite Migi točke?

Migi točke si prislužite na naslednje načine:

 

Aktivnost Razdelek v mobilni aplikaciji Migi točke
Uspešna registracija Primer obogatenega besedila 20
Postavitev novega osebnega cilja Načrti 20
Pridružitev k novemu akcijskemu načrtu in usvojitvi novih navad za zdrav način življenja Načrti 20
Beleženje aktivnosti za dosego cilja Napredek 20
Doseganje tedenskega osebnega cilja za bolj zdrav način življenja Napredek 20


Stanje Migi točk

Svoje stanje Migi točk lahko v mobilni aplikaciji spremljate na dnu začetnega zaslona in se posodobi vsakič, ko izvedete eno od zgornjih dejanj.


Omejitve zbiranja točk

  • Dnevna omejitev – 20 Migi točk
Dnevno lahko zberete največ 20 Migi točk za uspešno opravljeno aktivnost. Če isti dan uspešno opravite še dodaten izziv, se Migi točke ne bodo seštele. 
 
  • Tedenska omejitev - 160 Migi točk
V enem tednu lahko zberete največ 160 Migi točk. Vsak dan se za opravljeno aktivnost lahko pripiše 20 Migi točk, ker v enem tednu znese 140 Migi točk, dodatnih 20 Migi točk pa dobite še za uspešno dosežen tedenski cilj.

Želimo vam uspešno nabiranje Migi točk in veliko sreče pri žrebanju!

Pravila nagradne igre >>
 

MOBILNA APLIKACIJA GENERALI ZAME

Pridobite še več prednosti z aplikacijo Generali ZAME

Zastavite si cilje, spremljajte izbrane vsebine za napredek ter z unovčitvijo točk uživajte v zasluženih nagradah. Vse to na dlani za lažji pregled nad dosežki in novimi izzivi.